Logo van Just Notes Music

Cajon To Go

Cajon Workshop

Een workshop voor muzikanten!

De cajon is een Zuid-Amerikaans slagwerkinstrument, dat je wellicht al kent van akoestische singer-songwriter optredens of van Spaanse flamenco muziek.

Het is een kist of doos waar je op zit en waarbij je door verschillende technieken de onderdelen van een drumstel, zoals basserum, snare en hi-hat kan laten horen. Moeilijk? Helemaal niet!

Na een korte introductie en de herkomst van de cajon gaan jullie samen met workshopleider Koen van Velzen een ritmisch muziekstuk instuderen: Cajon To Go!

Deze workshop is geschikt voor groepen tot 30 personen, die muziekschrift (noten) kunnen lezen. De workshop wordt bij u op locatie gegeven.

Informeer naar de kosten en boek uw workshop: info@workshopcajonspelen.nl o.v.v. Cajon To Go

www.workshopcajonspelen.nl is een initiatief van Just Notes Music. Just Notes Music is het bedrijf van Koen van Velzen en Jurgen van Groningen Schinkel. Naast cajon spelen bieden we ook boomwhackerworkshops en diverse andere muzikale workshops aan. Onze workshops zijn geschikt voor scholen, orkesten, verenigingen, teams, clubs en bedrijven. Daarnaast verzorgen we energizers tijdens studiedagen, conferenties en ‘hei-sessies’.

Ook interessant: