Logo van Just Notes Music

Leren drummen

Wil jij leren drummen? Ben jij beginner, gevorderd, of wil jij wellicht van je hobby je beroep maken? Ben jij tussen de 8 en 80 jaar oud? Dan ben je bij Drumschool-Rotterdam.nl aan het juiste adres!

De drumschool is gelegen in Rotterdam-Noord (Schiebroek) en dus perfect bereikbaar op de fiets vanuit Schiebroek en Hillegersberg.

Je krijgt les in onze muziekstudio op een professionele drumkit. In de studio staan twee drumstellen zodat je volop aan de slag kan.

Voor beginners: We gaan aan de slag met de basis stappen om goed te leren drummen. Zo zullen we met nummers mee gaan drummen, gave ritmes leren, muziek leren lezen en een juiste houding achter de drums aanleren, om blessures te voorkomen. Al deze onderwerpen behandelen we op een leuke en uitdagende manier, zodat je optimaal kan ontwikkelen, op jouw eigen tempo!

Voor gevorderden: Misschien heb je al enige tijd les gehad, of wil je na jaren die drumstokken weer oppakken. Ik help je met het verder ontwikkelen op het gebied van: techniek, sound, stijlen-kennis en creativiteit. Naast deze onderwerpen, kunnen we aan de slag met dingen die jij interessant vindt. Van het uitschrijven van bepaalde grooves, tot het instuderen van je favoriete songs. We kunnen zelfs jouw eigen drum-cover opnemen!

Kijk snel op www.Drumschool-Rotterdam.nl voor meer informatie.

Logo Drumschool Rotterdam

Ook interessant: