We zijn een jazz trio gestart! Met Koen op drums, Anton op piano en Jurriaan op contrabas hebben we een muzikaal trio bij elkaar dat geniet van het spelen van bekende en minder bekende jazz standards. Ze gaan voortvarend te werk want hun eerste album staat al op Spotify! Het eerste album heet heel toepasselijk One en kent 9 heerlijke live jazz tracks. Geproduceerd door Jurgen en uitgebracht op ons eigen label: Just Notes Records!

Jazz Notes Music speelt jazz muziek op recepties, borrels, tuinfeesten en andere feestelijke bijeenkomsten. Het trio, bestaande uit piano, contrabas en drums, is een echte sfeermaker en zorgt voor een fijne en gezellige stemming. Onze jonge, professionele muzikanten weten als geen ander uw feest van passende (achtergrond)muziek te voorzien.

Onze muzikanten hebben gespeeld op jazz podia, in clubs en theaterzalen, tijdens diners en recepties en weten goed in te spelen op de wensen van de opdrachtgever. Het trio neemt niet veel ruimte in en stemt het volume af op uw wensen en de locatie waarin zij spelen.

Kijk voor meer informatie op: www.jazznotesmusic.nl